Bg En

виж Количката е празна

Важно след поръчка

Ние от Premiumcases.bg сме потребителски фокусирани.

Винаги сме целели да задоволим и най-малката потребност на нашите клиенти.
Коректността е най-важната нотка на нашия бизнес и точно за това успяваме, като показател за това са хилядите щастливи хора, поръчали от нас.
Винаги даваме на 100% от себе си вие да се чувствате сигурни и най-вече щастливи с онлайн покупката си.
Точно за това изпращаме всяка поръчка с опциите ПРЕГЛЕД И ТЕСТ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Ако вашата поръчка няма ТЕСТ (поради някаква причина), обърнете се към куриера, като заявите жаление да изпробвате стоката и те ще се свържат с нас за оторизация, която ние ще дадем.
Дори ние да сме на 100% коректни и да изпълняваме на максимум задълженията си като търговец, за наше съжаление не всеки потребител е. 
Точно за това се обръщаме към вас с призив да бъдете малко по-отговорни към самите себе си и към останалите. Когато желаете нещо и го поръчате, отидете и го вземете, бъдете коректни спрямо хората, които искат вашият телефон да бъде красив и защитен. Бъдете коректни спрямо хората, които работят затова вашият кейс да бъде селектиран, опакован и доставен до всяка точка на България.
Точно за това взимаме мерки - всеки, който не е взел своята пратка в рамките на 7 дни работни дни и аксесоарът му се върне при нас ще влезе в ЧЕРЕН СПИСЪК на потребителите онлайн ВЕДНАГА щом вземем кейса, като това ще стане в регистъра на www.cheren-spisak.com
Така и други търговци ще бъдат предупредени за НЕкоректното отношение на даденият човек и съответно пазаруването му онлайн ще бъде преустановено.
Ние уважаваме личното пространство и най-вече време, хора сме, ако мислите, че няма да имате възможност да вземете поръчката си в упоменатите срокове, моля обадете ни се или ни пишете, ние ще отвърнем с разбиране към вашия проблем.

Поздрави,
Екипът на PremiumCases